Loopbaanlezing

Interactieve lezing om medewerkers te stimuleren actief zorg te dragen voor hun eigen loopbaan
Klik hier voor meer informatie

Geef je loopbaan een nieuwe impuls

  • Duur: Naar keuze: 1 a 1,5 uur, uit te breiden naar een dagdeel of dag.

  • Plaats: Lokatie naar keuze

  • Prijs op aanvraag

Deze workshoplezing is bedoeld om mensen te prikkelen om na te denken over hun eigen loopbaan. Het is een laagdrempelige en leuke manier om aandacht aan het belang van mobiliteit te besteden.

Loopbaantrainer Jacqueline Boots houdt een inpirerend verhaal over het ontdekken van je eigenheid, over schatgraven door terug te blikken, over de waarde van luchtfietsen, out-of-the box oplossingen en over hoe je jezelf verleidt tot een mini-stapje buiten je comfortzone.
Jacqueline daagt mensen uit om na te gaan waar ze nu staan, de lusten en lasten van je werk, hun dromen en draken. Ze gaan na hoe je je eigen werkplezier kan vergroten en/of je loopbaan een nieuwe impuls kan geven. Kortom: een krachtige impuls voor hun loopbaan.
Het programma is uit te breiden tot een dagdeel of een dag.

Voor wie?

Voor groepen van 6 tot 300 personen. De interactieve lezing kan organisatiebreed worden ingezet, maar ook worden gebruikt om mensen van afdelingen, die op termijn zullen inkrimpen of worden opgeheven, bewust te maken van het belang om na te gaan wat voor hen een passende loopbaanstap zou kunnen zijn. Extra mogelijkheden
Deze workshoplezing kan gebruikt worden als voorproefje van de loopbaantraining die De Ommezwaai geeft. Daarbij kunnen we één of meer oud-deelnemers vragen om te vertellen hoe de loopbaantraining hen heeft geholpen bij het zetten van een nieuwe stap.

De workshoplezing is de afgelopen jaren op meerdere manieren ingezet, bijvoorbeeld bij de Week van de Mobiliteit voor de gemeente Haarlemmermeer, Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort. Bij de opening van Matchpoint voor de gemeente Bergen, als voorproefje voor de driedaagse loopbaantraining bij de gemeente Hoorn. En bij twee afdelingen van de Provincie NoordHolland.


Spreker: Jacqueline Boots

inspireert mensen tot het maken van een ommezwaai, zodat ze werk (gaan) doen dat bij ze past, waar ze goed in zijn en waar ze gelukkig van worden. 

De Ommezwaai geeft trainingen en individuele (loopbaan) coaching voor verschillende opdrachtgevers waaronder de gemeenten Texel, Velsen, Hoorn, BUCH, het Horizon College, Hogeschool van Amsterdam en Ahold.

Een nieuw begin, begint hier!

Op de volgende pagina hebben we enkele vragen voor je. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Pin It on Pinterest

Open chat
Hulp nodig?
Hoi,
Kan ik je helpen?