De coaches en trainers waar wij mee samenwerken

En wat is onze missie & visie
Contact opnemenBekijk de trainingen

De Ommezwaai is sinds 2001 de loopbaanspecialist in de regio.

Jacqueline Boots de trotse eigenaar van De Ommezwaai. Met haar team helpt zij hoger opgeleide professionals bij;

  • het maken van een ommezwaai naar ander werk;
  • het maken van een ommezwaai in denken en doen in hun huidige werk;
  • het leren coachen van anderen bij het maken van een ommezwaai.

Zo helpen we organisaties aan vitale en goed functionerende medewerkers. We doen dit vanuit ons pand in Alkmaar (Noord-Holland) en op lokatie van onze opdrachtgevers.

Het
Ommezwaai-team

Jacqueline is het eerste aanspreekpunt. Zij zorgt voor een goede match tussen vraag en aanbod.

Het kernteam verzorgt de individuele trajecten, de loopbaantrainingen en de opleidingen. Het kernteam bestaat uit:
Jacqueline Boots, Peter Jansen, Elly Dikker, Bas van Putte, Alina Nieuwhoff, Joke de Geest, Maaike Baars en Krista Bleeker. 

Missie

De Ommezwaai staat voor de persoonlijke en loopbaanontwikkeling voor de ambitieuze en bevlogen professional in Noord-Holland.

Visie

De Ommezwaai gunt iedere professional de beweging die hij/zij nodig heeft om gelukkig te zijn en optimaal te kunnen functioneren in een mooie baan.

Kernwaarden

Beweging

Ondernemerschap

Verrassend

Retegoed

Delen

Jacqueline Boots

Onderneem iedere dag iets nieuws, moet je eens kijken wat er gebeurt!

Jacqueline Boots is eigenaar van De Ommezwaai en het eerste aanspreekpunt voor nieuwe trajecten en trainingen en zorgt voor een goede match tussen vraag en aanbod.

Zij verzorgt bij De Ommezwaai ondernemerstrainingen, managementcoaching, coachings- en loopbaanadviestrajecten en diverse maatwerktrainingen.

Daarnaast verzorgt zij binnen De Ommezwaai alle marketingactiviteiten.

Jacqueline heeft een HBO Opleiding Personeel en Arbeid achter de rug en vele jaren ervaring in het HR-vak. Zij heeft als HRM professional aan de wieg gestaan van veel loopbaantrajecten en –trainingen en managers geadviseerd over teamontwikkeling, opleidingsvraagstukken en andere HR issues.

Naast de basisopleiding Doelgericht Coachen volgde zij een trainersopleiding Creatief Denken en diverse verdiepingsmodulen bij De Ommezwaai.

Peter Jansen

Peter Jansen maakt sinds 2007 deel uit van het Ommezwaai-team. Hij geeft bij ons de opleiding Doelgericht Coachen. Ook verzorgt Peter een aantal verdiepingsmodulen, geeft hij teamtrainingen en voert hij individuele loopbaan- en coachingstrajecten uit.
Peter is internationaal gecertificeerd NLP-trainer, NLP-counselor en NOLOC-erkend loopbaanadviseur.

Ook Peter heeft vele verdiepingsmodulen bij De Ommezwaai doorlopen, zoals Provocatief Coachen, Herkenning van Psychopathologie en Transactionele Analyse.

Sinds 2000 werkt Peter als zelfstandig trainer en coach, waarbij hij zich richt op de ontwikkeling van mens en organisatie. Hij geeft les in de post-hbo opleiding tot loopbaanadviseur van BGL&partners en verzorgt voor diverse partijen in-company trainingen op het gebied van communicatie, agressie en teambuilding.

Elly Dikker

Elly Dikker is sinds 2009 als coach en trainer verbonden aan De Ommezwaai. Zij voert bij ons loopbaantrajecten en managementcoachingstrajecten uit. Daarnaast geeft ze onze driedaagse loopbaantraining en trainingen op gebied van solliciteren.

In 1999 behaalde ze haar Master titel in Managing Human Resources, aan de University of the West of England. In 2008 voltooide ze de opleiding tot coach bij de Academie voor Counselling & Coaching en specialiseerde zich tot loopbaancoach via een vervolgopleiding bij De Ommezwaai. Zij is bovendien gespecialiseerd in begeleiding bij stress en burn-out.

Naast haar werk voor De Ommezwaai werkt Elly als freelance consultant op het gebied van Human Resources Management. Zij werkt in diverse organisaties als interim HR manager of -HR-adviseur en als extern adviseur van Management Teams om het proces te begeleiden van ontwerp tot invoering van personeelsbeleid.

Alina Nieuwhoff

 

Alina Nieuwhoff werkt sinds begin 2015 als (loopbaan)coach voor De Ommezwaai. Zij coacht mensen op hun ontwikkeling op persoonlijk en professioneel vlak, op gedrag en motivatie, persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Zij coacht mensen die hun loopbaan een nieuwe richting willen geven. Daarnaast geeft zij loopbaan- en sollicitatietrainingen. Bovendien geeft zij de training over studiekeuze in het voorjaar.

Alina heeft aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd, richting Personeel & Arbeid. Zij heeft 16 jaar in het HR vak gezeten bij uiteenlopende bedrijven. In 2011 maakte zij haar ommezwaai naar het coachingsvak.

Zij rondde haar coachingsopleiding af en startte eind 2012 als zelfstandig coach. Ontwikkelen vindt zij belangrijk. Zij heeft opleidingen gevolgd op gebied van bedrijfskunde en competentiemanagement. Daarnaast is zij gecertificeerd NLP-practitioner en NLP-master.

Bas van Putte

Bas van Putte is sinds 2014 als (loopbaan)coach verbonden aan De Ommezwaai. Bas studeerde Bedrijfseconomie aan de Universiteit in Tilburg en heeft jarenlange ervaring als Marketing Manager bij diverse multinationals.

In 2006 besloot Bas een ommezwaai te maken en coach te worden. Hij volgde zijn coachingsopleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en sinds 2007 is hij actief als trainer en coach.

Bas specialiseerde zich in loopbaancoaching bij De Ommezwaai en volgde vakgerichte trainingen zoals NLP, Mindfulness en Transactionele Analyse. Bas is facilitator bij de Foundation for Natural Leadership en Internationaal gecertificeerd NLP Trainer.

Joke de Geest

Joke is sinds 2017 verbonden aan de Ommezwaai. Samen met Jacqueline verzorgt zij o.a. de opleiding loopbaanprofessional 3.0. Joke is samen met haar man Han de ontwikkelaars van de methodiek JOBtoWORK. Deze methodiek vormt de basis van de opleiding. Joke werkt sinds 2008 als zelfstandig ondernemer en heeft daarvoor als consultant bij Randstad gewerkt.

Haar doel is het beste uit mensen en organisaties naar boven te halen om hen van daaruit in beweging te zetten. Zij doet dit op een pragmatische, vernieuwende en oplossings- en ontwikkelingsgerichte manier, waarbij zij de ander spiegelt, uitdaagt en ook confronteert. Dit levert energie en vitaliteit op, waardoor mensen met meer plezier leven en werken.

Maaike Baars

Maaike werkt na het behalen van de Opleiding Loopbaanprofessional in 2017 als zelfstandig loopbaancoach voor De Ommezwaai. Zij heeft daarvoor tien jaar in de uitzendbranche gewerkt als manager en Senior intercedent. Zij heeft ruime ervaring in de arbeidsmarkt en wat deze op dit moment van je verwacht.

Als moeder is zij een tijdje op zoek geweest naar de balans werk/privé. Inmiddels heeft zij de balans gevonden en is het haar passie om met zoveel mogelijk moeders haar ervaringen te delen en aan haar kennis over te dragen. Ben je benieuwd waarmee zij jou verder kan helpen om het juiste pad voor jou te vinden wat past bij jouw privé- en werkleven, zodat je jouw hart kunt gaan volgen en je keuzes durft te gaan maken? Neem gerust contact op.

Krista Bleeker

Krista is Virtual Professional een expert in secretariële en administratieve ondersteuning ondersteunt het team van De Ommezwaai. Denk daarbij aan deadlinebewaking, het mede-organiseren van events, workshops en projecten etc. E-mailmarketing en Social Media posts en het redigeren van de teksten en opmaak. Zij is een echte regelnicht. Krista werkt voor meerder opdrachtgevers.

Voordat zij startte als zelfstandig ondernemer werkte ze als directie secretaresse bij Reaal Verzekeringen.

Pin It on Pinterest

Open chat
Hulp nodig?
Hoi,
Kan ik je helpen?