Ho ho ho

De kerstdagen zijn in zicht. De eerste vakjes van de adventskalender worden opgemaakt en de kerstboom staat al bijna. Nog een paar weken werken en dan is het tijd om even gas terug te nemen en tijd te besteden aan de mensen waar je van houdt. Je gezin, familie, vrienden, buren, collega’s etc.

Het is de tijd van het jaar dat we overdenken wat er het afgelopen jaar privé en ook zakelijk is gebeurd. Wat ging goed en wat ging minder goed. Waar ben je trots op? Geniet daar nog even van en kijk eens wie je nog een compliment wilt geven. En als je dan een kerstkaart stuurt, mailt of appt. Zet dan naast je gebruikelijke kerstwensen ook dit compliment op de kaart om het persoonlijk te maken.

Heb je een kerstdiner denk er dan eens aan om een mooie speech te schrijven voor je gezin of familie. Of doe lieve kaartjes met complimenten bij de cadeau’s. Benadruk weer eens hoe dankbaar je bent dat je deze lieve mensen om je heen hebt. Jammer genoeg ervaart niet iedereen dit zo en zijn er veel eenzame mensen. Hoe mooi is het als je die alleenstaande buurvrouw of vriend uitnodigt voor het kerstdiner en er zo een nog mooier feest van maakt.

En dan het nieuwe jaar. Heb je al goede voornemens of doelen? Wat ga je privé meer of minder doen en hoe zorg je dat je je werk met plezier en ambitie blijft doen. Wie of wat heb je daarvoor nodig?

Mocht je er niet uitkomen. Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Voor nu wensen wij jullie een te gek kerstfeest en een waanzinnige jaarwisseling.

Jacqueline

Pin It on Pinterest

Open chat
Hulp nodig?
Hoi,
Kan ik je helpen?