Een groene ommezwaai

Afgelopen jaar was ik naast de bedrijfsvoering van De Ommezwaai ook druk bezig met een ander project namelijk TEDx Alkmaar. Met een team van 10 personen zijn we gestart aan een avontuur waarvan we niet konden bedenken wat voor impact dit had. TED is een internationaal format dat ten doel heeft om ideeën te verspreiden in de vorm van TEDtalks. TED staat voor Technologie, Entertainment and Design. TED events worden internationaal georganiseerd en wij hebben het dit jaar voor de eerste keer in Alkmaar gedaan. Op 21 januari 2019, Grote Kerk Alkmaar, 21 sprekers met als thema Design Your Future. We hebben prachtige sprekers gehad die hun bijdrage leveren om onze wereld te verbeteren. Op de website van TEDx Alkmaar kun je talks van alle sprekers bekijken en laat je inspireren. 

Onze inspiratiebron voor deze dag waren de Sustianable Global Goals van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn er op gericht om de wereld mooier te maken. Deze doelen hebben ook mij nog bewuster gemaakt van de wereld waarop en waarin we leven. Kijk zelf eens naar de doelen en bedenk wat jij in 2019 zou kunnen doen voor jezelf, voor de ander en voor een groenere planeet. Wat kun jij daaraan bijdragen? Stel jezelf een doel en maak een plan. 

De organisatie van TEDx was een prachtige ervaring met een geweldig resultaat. Tijd om nieuwe plannen te maken en weer nieuwe focus aan te brengen. Ik ga me dit jaar richten op het ontwikkelen van de Ommezwaai als DE opleider van coaches in Noord-Holland. In het kader van duurzaamheid scheelt dit heel veel reistijd voor iedereen die in deze mooie regio woont en een coachopleiding wil volgen. 

Wil je ook een groene Ommezwaai maken? Bepaal voor welk goal je gaat en maak een plan. Gewoon doen er geniet van de weg er naartoe. 

Succes Jacqueline. 

Pin It on Pinterest

Open chat
Hulp nodig?
Hoi,
Kan ik je helpen?