Coaching bij Stress en Burn-out

Heeft stress naar jouw idee teveel negatieve invloed op jou. In welke vorm dan ook. En wil je hier graag iets aan doen. Lees dan verder.
Klik hier voor meer informatie

Herkennen

Stress heeft verschillende uitingsvormen. Gezonde stress zorgt voor energie en je wordt er vaak productiever van. Helaas resulteert ongezonde of chronische stress in allerlei vervelende lichamelijke en mentale klachten zoals hoofdpijn of buikpijn maar ook hartkloppingen of hyperventilatie.

Ervaar jij stress als een gevoel van constant ‘aan’ staan zonder dat je de uitknop nog kunt vinden? Merk je veranderingen op in jouw gemoedstoestand en gedrag? Ervaar je dat je weinig energie hebt 

en je hoofd overuren maakt? En dat je daar regelmatig ‘s nachts van wakker ligt?

Er zijn verschillende signalen bij ongezonde stress en die zijn bij iedereen anders. Totdat je hiernaar luistert, blijf je roofbouw op jouw lichaam plegen en meer klachten produceren!

Luister jij naar jezelf en kom je in de actie? Lees dan verder over het coachtraject. 

 

Individueel coachtraject

We gaan samen op pad en vanaf het punt waar jij op dat moment staat. We gaan de diepte in, uit het hoofd in het hart. Je leert weer te ontspannen, jouw onrust en stress los te laten en het eindeloze gepieker te stoppen. Je gaat jouw batterij weer opladen en je energie weer opbouwen. We halen de angel uit jouw stressbronnen en je leert op een andere manier met dingen omgaan: Een manier die bij jou past en op duurzame wijze energie geeft.

Je leert weer controle te krijgen over jouw leven. Door middel van gesprekken, concrete oefeningen en praktische tools gaan we aan de slag zodat je direct alles kunt toepassen in de praktijk zowel in je werk als privé. 

Elly Dikker is sinds 2009 als coach en trainer verbonden aan De Ommezwaai.

Zij is gediplomeerd coach en Noloc erkend loopbaan-professional. 

Bovendien is zij gespecialiseerd in het begeleiden bij stress en burn-out gerelateerde problematiek. 

Een nieuw begin, begint hier!

Op de volgende pagina hebben we enkele vragen voor je. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Pin It on Pinterest